Loading...

Skvelá rodinná dovolenka v kempe!

Skvelá rodinná dovolenka!

Zažite kempovanie s ADAC Reisen!

Skvelá rodinná dovolenka v kempe!

Časy, keď podmienkou kempovania bolo vlastné vybavenie sú už preč a moderný kemp ponúka svojim návštevníkom rozsiahle služby a istú dávku pohodlia. Kemp je taktiež predpokladom aktívnej dovolenky spojenej s pobytom v prírode, z ktorého sa tešia predovšetkým deti, preto je tento typ ubytovania vhodný pre vydarenú rodinnú dovolenku, pričom platí ideálny pomer ceny a kvality služieb.

V ponuke ADAC Reisen  nájdete tipy a informácie o najlepších miestach
na kempovanie pre vašu nezabudnuteľnú dovolenku.

 

Chorvátsko: Je rajom pre nadšencov kempovania. Viac ako 500 kempingov leží pozdĺž jadranského pobrežia jeho ostrovov a máju všetky predpoklady na strávenie plnohodnotnej rodinnej dovolenky. Preto niet divu, že tretina dovolenkárov smerujúcich do Chorvátska si volí práve túto možnosť.

Camping Park Umag
Umag, Istria
Hodnotenie ADAC *****

Perfektné miesto pre rodinnú dovolenku s nekonečnými možnosťami zábavy - animačnéprogramy, bazény, rôzne druhy športov, adrenalínový park, a opaľovanie na štrkovo-kamienkovej pláži . Poskytuje ubytovanie v komfortných mobilných domoch.

7 nocí, mobilný dom pre 7 osôb, bez stravy
od 179,- €/objekt

Camping Solaris
Šibenik, Dalmácia
Hodnotenie ADAC ****

Obľúbený a rozľahlý areál, ktorého jedinečnosťou je "dalmátska dedina", v ktorej klienti zažijú autentický a tradičný spôsob života daného regiónu a ochutnajú miestne špaciality. Ubytovanie je možné v mobilných domčekoch až pre 7 osôb.

7 nocí, mobilný dom pre 7 osôb, bez stravy
od 223,- €/objekt

Camping Lanterna
Poreč, Istria
Hodnotenie ADAC *****

Areál s kempigovou časťou a časťou s prázdninovými domami ponúka všetko pre vydarenú rodinnú dovolenku: bazény, množstvo voľnočasových aktivít a azúrové more. Ubytovanie je možné v mobilných domoch alebo jednoduchých stanoch.

7 nocí, mobilný dom pre 6 osôb, bez stravy
od 590,- €/objekt

Camping Polari
Rovinj, Istria
Hodnotenie ADAC ****

Leží na 2 km dlhej nádhernej pláži so širokou ponukou rekreácie pre aktívnu dovolenku. Kemp získal niekoľko ocenení. Deti majú vlastný bazén. Ubytovanie je možné v moderne zariadených mobilných domoch.

7 nocí, mobilný dom pre 4 dosp. a 2 deti do 11 rokov, bez stravy
od 410,- €/objekt

Zaton Holiday Resort
Zadar, Dalmácia
Hodnotenie ADAC *****

Ideálne miesto pre rodinnú dovolenku s množstvom bazénov a  vodných atrakcií pre deti, pozdĺž 1,5 km dlhej piesočnatej  pláže ponúka ubytovanie v kempingovej časti v mobilných domoch až pre 7 osôb.

7 nocí, mobilný dom pre 6 osôb, bez stravy
od 495,- €/objekt

 
 

Taliansko: Vďaka slnku a príjemnej klíme môžete v Taliansku kempovať počas celého roka. Taliansko ponúka množstvo fascinujúcich miest. Každý región Talianska má osobité čaro a všade nájdete dostatok možností na kempovanie. Nechajte sa inšpirovať!

Jesolo Mare Camping Village
Jesolo Pineta
Hodnotenie ADAC ***

Obľúbený rodinný kemp priamo pri mori, s bazénom s oddelenou časťou pre deti, animácie, miniklub a ihrisko. Ubytovanie je možné v komfortných mobilných domoch.

7 nocí, mobilný dom pre 7 osôb, bez stravy
od 545,- €/objekt

Camping Cavallino
Cavallino
Hodnotenie ADAC ****

Rodinný kemp priamo na piesočnatej pláži s novým vodným svetom vybudovaným v roku 2017, obsahujúcim masážne trysky, lehátka pod vodou a oddelený detský bazén. Ponúka buď miesta na kempovanie pre karavany alebo stany alebo mobilné domčeky.

7 nocí, mobilný dom pre 4 dosp. a 1 dieťa do 6 rokov, bez stravy
od 378,- €/objekt

Camping Bella Italia
Peschiera del Garda (Gardské jazero)
Hodnotenie ADAC *****

Gardské jazero ponúka svieži vánok i pravú taliansku atmosféru. Obklopuje ho strmé, až 2000 m vysoké pohorie. Komplex sa nachádza priamo na brehu jazera a disponuje rozľahlým vodným svetom. Ponúka ubytovanie v mobilných domoch.

7 nocí, mobilný dom pre 6 osôb, bez stravy

od 320,- €/objekt

 

Camping Marelago
Lido Altanea, Caorle
Hodnotenie ADAC ****

Priestranný kemp sa nachádza v blízkosti pláže, na jednej strane sa rozkladá prírodný park s jazerom a na druhej letovisko  Lido Altanea s obchodmi a reštauráciami. V kempingu je bazén s detskou časťou. Ubytovanie v mobilných domoch.

(podľa rezervovaného objektu a termínu, min. 7 nocí)
7 nocí, mobilný dom pre 6 osôb, bez stravy

od 384,- €/objekt

 

Množstvo ďalších možností kempovania pre celú rodinu
 nájdete 
v našom katalógu
CAMPINGWELTEN FUER FAMILIEN
od ADAC Reisen.

 
 
 
 

So svojimi požiadavkami sa na nás obracajte :
e-mailom: info@dertour.sk


 

 
Platia všeobecné cestovné podmienky DER Touristik Frankfurt GmbH & Co.KG.